Vi tar oss an alla projekt

Vi klarar lika enkelt nybyggnationer och tillbyggnationer som renoveringar där du som kund kan nyttja ROT-avdraget. Behöver du bygga en mur? En komplementbostad? En skyddad uteplats? Utföra en fasadputsning? Vi finns tillgängliga för alla dina projekt! Med oss kan du räkna med service av högsta standard och resultat i toppklass. Som ett kvitto på detta har vi fått flertalet kvalitetscertifieringar.

Vår personal på Globen Mur & Puts AB

Globen Mur & Puts AB har valt en personalstyrka där varje individ har stor kompetens, erfarenhet och viljan att alltid lära sig något nytt. Men vi har också ett mycket gott samarbete med andra företag vilket gör att vi kan täcka andra yrkesområden när det gäller ditt projekt. Kunden är vårt huvudfokus, och vi sätter alltid kvaliteten som nummer ett. Du kan därför lita på att vi ger klara besked gällande vad som är hållbart och vad som är det bästa för ditt hus i längden. Det arbete vi utför för din räkning är alltid just hållbart, snyggt och följer dagens byggnormer.

Kunden i fokus

För att du som kund ska känna dig extra trygg med oss erbjuder vi en kostnadsfri offert så att du på förhand kan få reda på hur mycket vår service kommer att kosta dig. Offerten specificerar också vad vi kommer att göra. Du kan även få referenser och referensobjekt för att du ska kunna veta vad våra tidigare kunder tycker om oss på Globen Mur & Puts AB.