Putsning av din fasad!

Puts är ett ytskikt som ger den största hållbarheten och som inte behöver skötas om på samma sätt som exempelvis träfasader. Har du ett hus i Stockholm som är murat men som har en fasad som har sett sina bästa dagar? Vi kan då utföra fasadputsning i alla material och få ditt hus att se ut som nytt igen.

Tegel, lecablock, mexitegel, skivmaterial och trä. Oavsett vilket av dessa material det gäller kan vi fräscha upp ditt hus genom att göra en fasadputsning på alla typer av fasader.

Välj din fasadputs

Vilken typ av puts vill du ha på din fasad? Har du någon tanke gällande teknik och färg? Fasadputsning i Stockholm görs inte med en enda typ av puts i en enda färg, utan det finns mängder av olika sådana. Vill du ha en slätare puts eller en som är grövre? Ska vi göra en helt slät yta till dig eller vill du ha en dragen yta med mer liv? Ska det vara puts med färg i eller ska vi måla i efterhand? Du bestämmer.

Det en hel värld av olika val som du ska göra. Börja därför gärna med att se dig omkring på andra hus som är putsade för att hitta en puts som du tycker ser snygg ut. Vår kompetenta personal finns vid din sida genom hela projektet. Vi har kunskap och erfarenhet för att guida dig genom hela din fasadputsning.

Fasadputsning i Stockholm med snygga detaljer

Du vill säkert att ditt hus ska stå ut från mängden? Fördelen med fasadputsning är att det går att leka med texturer och färger. Kanske vill du mura in någon detalj som sticker ut från fasaden eller vill du skapa mönster av något slag? Genom att använda oss av olika tekniker och olika släthet på putsen kan vi skapa markeringar och fina detaljer. Med putsning kan du personalisera ditt hus efter behag!