Putsning av din fasad!

Finns det något snyggare än en nyputsad fasad? En fasad med snyggt utförd fasadputsning är som ett smycke. Och det kan lyfta även det tråkigaste och äldsta hus till nya höjder! 

Har du ett hus som är murat men som du inte tycker om fasaden på? Vi kan putsa fasaden på alla material som finns och få ditt hus att förändra hela sin skepnad. Tegel, lecablock, mexitegel, skivmaterial och trä. Vilken fasad du än har så har vi tekniken som kan förändra ditt hus genom att göra en fasadputsning. Puts är ett ytskikt som ger den största hållbarheten och som inte behöver skötas om på samma sätt som exempelvis träfasader.

Välj din fasadputs

Vilken typ av puts vill du ha på din fasad? Har du någon tanke på teknik och färg? Fasadputsning görs inte med en enda typ av puts i en färg utan det finns mängder av olika. Vill du ha en slätare puts eller en som är grövre? Ska vi göra en helt slät yta till dig eller vill du ha en dragen yta med mer liv? Puts med färg i eller ska vi måla i efterhand? 

När det gäller puts så finns det en hel värld av olika val som du ska göra. Börja därför gärna med att se dig omkring på andra hus som är putsade, för att hitta det som du tycker ser snyggt och passande ut även på ditt. Men var inte orolig. Vår kompetenta personal finns vid din sida genom hela projektet. Vi har inte bara tekniken utan även vanan gällande vilken puts som passar på vilket hus och hur färger kan användas.  

Snygga detaljer

Fördelen med fasadputsning är att det går att leka med texturer och färger. Kanske vill du mura in någon detalj som sticker ut från fasaden eller så vill du skapa mönster av något slag? Genom att använda oss av olika tekniker och olika släthet på putsen kan vi skapa markeringar runt fönster till exempel. Kanske vill du också ha en annan färg på putsen närmast exempelvis fönstren? Med puts kan du göra allt du önskar på ditt hus!